en houd het veilig
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk hier de online versie | Voeg ziggo.nl@ziggo.com toe aan de lijst met veilige afzenders.
Veiligheid voorop 
Beste meneer, mevrouw,
Om ons netwerk veilig te houden, sporen experts eventuele kwetsbare punten voor ons op. In de Wifibooster Ziggo C7 (zie afbeelding) blijkt helaas een zwak punt te zitten. Je herkent het apparaat aan de ‘C7’ die onderop staat en het apparaat is zwart. Het betreft alleen dit model en type en geen andere apparatuur.

Gebruik je inderdaad de Wifibooster Ziggo C7? Verander dan de standaard instellingen in je persoonlijke instellingen. In dat geval blijft het apparaat veilig. Hieronder leggen we uit hoe je dit doet.

Zo wijzig je het wachtwoord
Om de kans op misbruik zo klein mogelijk te maken, is het noodzakelijk je wachtwoord aan te passen. Ga naar Wifi-wachtwoord wijzigen, volg de stappen en maak een persoonlijk en sterk wachtwoord.

Meer weten of hulp nodig?
Op de Ziggo Community vind je meer informatie over dit onderwerp. En daar kom je ook in contact met Community-leden die graag meedenken en misschien wel het antwoord op je vraag weten.
 
Fijne dag, 
 
Robin Clements 
Directeur Klantenservice
Bescherm je pc
Vaak in het nieuws: computers die gegijzeld worden door ransomware. Je kunt pas weer bij je bestanden als je ‘losgeld’ betaalt. Klinkt eng, dus zorg voor een veilige computer.
Stel bewaking in 
Veilig wachtwoord
Ga er maar eens goed voor zitten. Want dat ene wachtwoord voor al je online diensten: misschien niet zo handig. Moeilijk te kraken wachtwoorden kiezen kan nog leuk zijn ook.
Wachtwoordtips 
Wat vind je van deze e–mail?
Zeer ontevredenZeer tevreden
Mijn Ziggo
Wil je alle Ziggo service op zak?
Download de Mijn Ziggo app ›
Mijn Ziggo  |  Klantnummer: 
instagramfacebooktwitter
Ziggo Services B.V., mede handelend onder de naam Ziggo, statutair gevestigd te Utrecht, KvK 62393944
Kijk uit voor phishing: internetcriminelen vissen met valse e-mails naar privégegevens. Ziggo vraagt nooit naar persoonlijke gegevens via e-mail. Check hier hoe phishing herkend en voorkomen kan worden.